viernes, 19 de febrero de 2016

Biografía





Nascuda a Barcelona, resideix actualment a Reus. Desde ben jove sempre s’ha interessat per la música. Estudia cant i tècnica vocal amb la professora i cantant Mercè Mestre.
Ha participat durant diversos anys a cursos d’alliberació i perfeccionament de l’instrument amb el prestigiós baríton i professor suís Kurt Widmer. Ha participat als Cursos Internacionals d’Estiu del Conservatori de Tarragona, assistint d’oient a les classes de cant d’Ana Luisa Chova i al curs de mélodie francesa de François le Roux. Treballa el repertori líric amb la reconeguda professora i pianista Heidrun Bergander amb la qual ha interpretat gèneres tan diversos com l’òpera francesa i italiana, l’oratori, el lied alemany, la mélodie francesa i la cançó anglesa, castellana, catalana i sud-americana, gràcies a la versalitat del seu instrument. També ha fet concerts amb el guitarrista i professor Salvador Parra, interpretant música espanyola de Sors, García Lorca i d’altres.

1 comentario:

  1. Tinc la sort de conèixere la soprano Miracle Seguí de la qual em declaro fervent admiradora. El seu registre de veu li permet interpretar un gran nombre d'estils, a banda del seu més important, el de soprano.
    Je l'aime.
    Júlia

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.